P A R T N E R   I N   C O M M U N I C A T I E   &   D E S I G N

Ik geef vorm aan jouw onderneming.

Logo

Een helder logo ontwerp geeft de identiteit van jouw onderneming weer. Een logo kan laten zien waar jouw bedrijf voor staat en bepaalt de rest van de gehele uitstraling. Start daarom jouw bedrijf direct goed met het juiste logo, je krijgt meerdere opties en keuzes en we gaan door tot jij jouw droomlogo hebt. Geen maximaal aantal aanpassingen, maar we gaan gewoon door tot 100% tevredenheid!

Bestaat jouw bedrijf al een tijd? En is het wel eens tijd om het gebruikte logo in een nieuw jasje te steken? Ga mee met de nieuwste ontwikkelingen en help jouw onderneming een niveau hoger met een vernieuwd logo. Ik help je graag bij het vernieuwen van de uitstraling van jouw bedrijf.

Je hebt jouw logo voor €250,- exclusief btw. Je ontvangt alle bestanden van jouw logo voor je eigen beheer, zoals PDF, JPG, PNG en EPS.

Huisstijl

Er zijn verschillende producten die een huisstijl compleet maken, zoals visitekaartjes en briefpapier. Een sterke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de klant. Een huisstijl kan naar wens worden uitgebreid met reclame producten als flyers, brochures, mappen, banners en oneindig meer!

Interesse? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Alle uitingen afgestemd op jouw logo, van visitekaartjes tot enveloppen.

Direct professioneel en een eigen identiteit van A tot Z geregeld.

Drukwerk

Altijd opvallen met een sterk ontwerp voor jouw flyer, brochure of poster. Bereik met de juiste middelen in een korte tijd jouw doelgroep. Reclame maken kan tegenwoordig veel online maar ook nog steeds offline.
Al het offline reclamemateriaal kan bij een eigen drukker worden aangeleverd, maar Nextdoor Branding heeft samenwerkingen met diverse drukkerijen. Zo kun je ook het drukwerk bij hetzelfde adres laten verzorgen!

R E A D Y ?  S E T.  G O!

Laten we beginnen.

Vragen of informatie?

Een vraag over wat ik voor je kan betekenen?

Offerte?

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Kop koffie?

Een kop koffie drinken en vrijblijvend jouw wensen bespreken?