Slide 1
Logo design
Jouw ideeën omgezet in een professioneel logo.

De eerste en belangrijkste stap van de branding van jouw bedrijf.
Een logo is een belangrijk onderdeel van het neerzetten van de visuele identiteit van jouw bedrijf. Hiermee kun je jouw ideale klant aantrekken & laten zien wat je in huis hebt. Mijn doel is dan ook om jouw bedrijf in beeld te brengen met jouw droomlogo, wat laat zien waar jij voor staat.

Slide 1
First things first
Is alles besproken en zijn de plannen helder? Dan ga ik aan de slag. Ik stuur de eerste diverse concepten op, wacht op jouw feedback en pas dit toe aan de ontwerpen.
Unlimited
Je krijgt meerdere opties en keuzes en we gaan door tot jij jouw droomlogo hebt. Geen maximaal aantal aanpassingen, maar we gaan gewoon door tot 100% tevredenheid!
The finish
Alles naar wens? Ontvang alle bestanden van jouw logo voor je eigen beheer, zoals PDF, JPG, PNG en EPS. Zo kun je alles in eigen beheer bewaren en gebruiken wanneer nodig.
Slide 1
Andere mogelijkheden
Branding Book

In jouw brand identity guide bepalen we alles voor jouw huisstijl en heb je de basis klaarliggen. Je krijgt alle kleurcodes, lettertypes, patronen & meer voor de perfecte eenheid in jouw visuele identiteit.

Huisstijl

Er zijn verschillende producten die een huisstijl compleet maken, zoals visitekaartjes en briefpapier. Een sterke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de klant.

Drukwerk

Altijd opvallen met een sterk ontwerp voor jouw flyer, brochure of poster. Nextdoor Branding heeft samenwerkingen met diverse drukkerijen. Zo kun je ook het drukwerk bij hetzelfde adres laten verzorgen.

Huisstijlen

Er zijn verschillende producten die een huisstijl compleet maken, zoals visitekaartjes en briefpapier. Een sterke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de klant.

DRUKWERK

Opvallen met een sterk ontwerp voor jouw flyer, brochure of poster. Door verschillende samenwerkingen met diverse drukkerijen, kan ik je van elk soort drukwerk voorzien.