Nextdoor Branding is een partner in communicatie en design. En wat doet een partner? Een partner denkt mee, adviseert en is betrokken. Nextdoor Branding is een veelzijdig en creatief grafisch bureau in zowel online als offline marketing en communicatie. Professioneel op het gebied van grafisch ontwerp zoals logo ontwerp, huisstijl ontwerp, reclamemateriaal en webiste. Ik creëer een uitstraling die werkt, voor jou en jouw doelgroep.

Nextdoor Branding weet als geen ander hoeveel tijd het kost om een onderneming te runnen en te doen waar jij goed in bent. Daarom help ik graag met waar ik goed in ben: communicatie en vormgeven! Nextdoor Branding neemt graag de communicatie en grafisch ontwerp over van jou, zodat jij je kan focussen op wat je leuk vind.

Door diverse connecties met meerdere drukkerijen en organisaties, heeft Nextdoor Branding de ‘alles onder één dak’ formule. Het conceptueel denken, ontwerpen, realiseren en productie kan allemaal via mij verlopen. Geen gedoe met meerdere partijen en facturen, maar één aanspreekpunt.

Samen bepalen we jouw doelgroep, concurrenten, de markt en wat ik kan doen om jouw onderneming te onderscheiden. Met mijn voorstellen, ontwerpen en adviezen zorgen wij samen dat jij je doelen kunt behalen. Welke doelen dat dan ook mogen zijn.

VRAGEN?

OFFERTE AANVRAGEN?

OF GEWOON KOFFIE?

Grafisch ontwerp, partner in communicatie en design

Hi!

Ik ben Lisette Hokke en ik ben ondernemer & vormgever in hart en nieren. In 2013 ben ik voor mijzelf begonnen met Nexdoor Branding.

Ik help graag de (beginnende) ondernemer met het neerzetten van een identiteit voor zijn of haar onderneming. Dit doe ik met passie en een persoonlijke benadering. Daarom Nextdoor: toegankelijk voor iedereen, flexibel, professioneel maar ontzettend persoonlijk!