REFERENTIES

17 gedachten over “REFERENTIES

 1. Ik heb erg prettig samen gewerkt met Nextdoor Branding. Lisette is kundig, gevat, accuraat en wist mijn wensen zeer goed te vertalen naar een prachtige website. Kortom, Nextdoor Branding is een dik tevreden klant rijker! Ik kan haar iedereen aanbevelen!

 2. Nextdoor branding heeft voor mijn kapsalon een nieuw logo ontworpen, met een paar steekwoorden meer had ze niet nodig, was mijn nieuwe logo super snel en mega naar mijn zin ontworpen.
  Super snelle service, onwijs makkelijk ik contact mee te hebben, mail telefoon of app…. niks is te gek!!! Mega blij mee! Bedankt voor alle goed zorgen!

  Liefs marije

 3. Lisette heeft mijn logo gemaakt voor mijn bedrijf in de paardensport. Een paar eisen waren voor mij zeer belangrijk en die zijn super mooi tot hun recht gekomen! Het logo is nog mooier geworden dan ik in mijn gedachten had, dus ik ben er echt zo super blij mee!! Nogmaals bedankt!

 4. Voor onze stomerij doen wij al enkele jaren zaken met Lisette. Zij handelt snel en accuraat. Onder meer onze website http://www.bezorgstomerij.nl heeft zij vormgegeven tevens als alle advertentie-opmaak en flyers. Wij werken graag met Nextdoor Branding samen!

 5. Lisette van Nextdoor Branding is al een aantal jaar onze go to ontwerpster voor onze bloemenkaartjes en kadobonnen. Met haar altijd frisse ideeën en goede samenwerking gaan we dit in de toekomst dan ook zeker voortzetten!

 6. Communicatie is van groots belang voor een ondernemer. Zelf heb ik weinig tot geen ervaring met het opzetten van online communicatie dus nam ik contact op met Nextdoor Branding. De ideeën van een eigen website werden al snel realiteit. De website is precies op de manier die ik zelf in gedachte had en het ontwerp van de visitekaartjes is perfect. Het resultaat: Veel positieve reacties!

  Lisette bedankt voor de samenwerking en als ik nog wat nodig heb op gebied van communicatie en design dan weet ik je te vinden.

  Groetjes John Meeuwisse
  Fysiotherapie John

 7. Nextdoor Branding werd mij aangeraden door een collega. Zeer tevreden over Nextdoor Branding. Hier heb ik een zakelijke fotoshoot gehad en een logo laten ontwerpen. Er werd professioneel gehandeld, logo was vormgegeven binnen de afgesproken tijd en de foto’s waren super. Ik ben zeer te spreken over mijn samenwerking met Nextdoor Branding en zal ik de toekomt nog vaak gaan samenwerken met dit bedrijf!!!

 8. Wij van evenementencommisie ’t Hoekje benaderen al jaren Nextdoor Branding voor een ontwerp van onze posters en kaartjes.
  Wij geven altijd onze wensen door van wat wij op het ontwerp willen hebben en deze worden altijd netjes uitgewerkt.
  Het thema van ons feest geven wij door en wij laten Nextdoor Branding altijd heel vrij in haar ontwerp.
  We doen dit al jaren en er is nog nooit een ontwerp geweest wat tegen viel!! Elke keer weer worden wij verrast met prachtige en creatieve ontwerpen!
  Meestal hebben wij na enkele dagen al ons ontwerp binnen.
  Wij werken graag samen met Lisette en zullen dat zeker nog jaren blijven doen!

 9. Foto’s laten maken van onze kerstpakketten door Lisette, alles ging prima en het resultaat was zo als we wilde.
  Dus bedankt voor je inzet en voor het meedenken! Zodra we nieuwe foto’s nodig hebben gaan we je weer bellen!
  GR Robert de KaaZaaK

 10. Nextdoor Branding heeft ook voor ons een mooie huisstijl gecreëerd wat perfect aansluit op wat we willen uitstralen.
  Snel, accuraat maar vooral flexibel. Lisette denkt ook mee aan wat voor mogelijkheden zij kan bieden voor jou bedrijf!!

 11. Lisette, ik wil op deze manier vertellen dat ik heel blij ben met de uitnodiging die je voor mijn 50 ste verjaardag en voor mijn afstuderen als psycholoog gemaakt hebt. Vanaf het eerste gesprek luisterde je precies naar hoe ik de kaart in gedachten had. Door jouw visie en daadkracht hadden we al snel een prachtige kaart ontworpen waar ik veel complimenten voor heb gekregen! Nogmaals hartelijk dank en de volgende keer kom ik zeker bij jou terug!

  Lieve groet, Yvonne Commandeur

 12. Nextdoor Branding heeft ons in zeer drukke tijden geholpen, en daar zijn we zeer dankbaar voor! Oog voor detail en een fijne flexibele samenwerking. Voor herhaling vatbaar!

  Stefan Peek
  Tomorrow

 13. Nextdoor Branding heeft ons elke keer weer goed geholpen met het ontwerpen van diverse promotionele artikelen zoals flyers. Ook de huidige huisstijl van het bedrijf van mijn man paste zij moeiteloos aan! Op verzoek van snel ontwerp reageert Nextdoor Branding altijd accuraat met een snelle oplossing. Wij zijn helemaal tevreden met de samenwerking! Grt Young4Styling en Agrarisch Loonbedrijf C. Wick

 14. Nextdoor Branding heeft onze trouwkaart ontworpen, helemaal naar wens! 
Na een paar concepten kwamen we al snel tot het gewenste resultaat, wat helemaal paste bij de uitstraling van de dag! 
We hebben super met LH Creative samengewerkt, ze is een toppertje!


 15. Voor diverse opdrachtgevers heeft LH Creative verschillende brochures, magazines, flyers en folders ontworpen. Dit tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers. WHMedia werkt graag met Nextdoor Branding samen. Er wordt snel en accuraat gewerkt, creatief ontworpen en de wensen worden goed vertaalt!

 16. Nextdoor Branding heeft ons geboortekaartje ontworpen.
We hadden bepaalde wensen en dat zien we allemaal terug in het kaartje.
Veel reacties van Familie en vrienden gehad dat de kaartjes heel erg mooi zijn.
Aangezien de bevalling 3 weken eerder kwam dan gepland moesten we de laatste dingen voor de kaartjes snel regelen. Alles ging helemaal perfect en 3 dagen na de bevalling waren de kaartjes in huis!
Erg tevreden over hoe snel en professioneel het gemaakt en geregeld is!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *