WERKWIJZE

HELDERE WERKWIJZE

OVERLEG

Duidelijke afspraken en transparantie, daar houden we van.

Samen bespreken we wat jouw wensen en doelstellingen zijn. Nextdoor Branding stelt hiervoor een plan op, waar beginnen we mee en wat zijn de stappen die we maken. Alles volgens afspraak en moet er iets anders? Dan wordt dit duidelijk besproken, want jij houdt de touwtjes in handen. Welk product er ook gemaakt gaat worden, we doen het samen en alles in overleg.

ONTWERPEN

Is alles besproken en zijn de plannen helder? Dan gaan wij ons werk doen en jouw wensen werkelijkheid laten worden.
Of dit nu gaat om een kleine logo aanpassing, een grote campagne of een belangrijke website: voor iedere opdracht voelen wij ons verantwoordelijk en alles krijgt evenveel zorg. Dan sturen wij de eerste diverse concepten op, wachten op jouw feedback en gaan hier weer mee aan de slag. We gaan door tot jij tevreden bent en het gewenste eindproduct realiteit is!

AFHANDELING

Zijn de producten gekozen en alles naar wens? Wij leveren de producten aan in diverse bestand types en indien gewenst drukklare bestanden voor jouw eigen drukker. Alle digitale gegevens worden overgedragen, je krijgt de juiste informatie voor je website en je bent klaar om te ondernemen!