D U I D E L I J K    E N   T R A N S P A R A N T

Zo gaan we samen aan de slag.

Lisette Hokke, grafisch ontwerper van grafisch bureau Nextdoor Branding. Logo ontwerp, flyer ontwerp, webdesign en website ontwerp.

Overleg

Duidelijke afspraken en transparantie, daar houden we van.

Samen bespreken we wat jouw wensen en doelstellingen zijn. Nextdoor Branding stelt hiervoor een plan op, waar beginnen we mee en wat zijn de stappen die we maken. Alles volgens afspraak en moet er iets anders? Dan wordt dit duidelijk besproken, want jij houdt de touwtjes in handen. Welk product er ook gemaakt gaat worden, we doen het samen en alles in overleg.

Ontwerpen

Is alles besproken en zijn de plannen helder? Dan ga ik aan de slag en jouw wensen werkelijkheid laten worden.
Of dit nu gaat om een kleine logo aanpassing, een grote campagne of een belangrijke website: voor iedere opdracht voel ik mij verantwoordelijk en alles krijgt evenveel zorg. Dan stuur ik de eerste diverse concepten op, wacht op jouw feedback en ga hier weer mee aan de slag. We gaan samen door tot jij tevreden bent en het eindproduct naar wens is!

Afhandeling

Zijn de producten gekozen en alles naar wens? De producten lever ik aan in diverse bestand types en indien gewenst drukklare bestanden voor jouw eigen drukker. Alle digitale gegevens worden overgedragen, je krijgt de juiste informatie voor je website en je bent klaar om te ondernemen!

R E A D Y ?  S E T.  G O!

Laten we beginnen.

Vragen of informatie?

Een vraag over wat ik voor je kan betekenen?

Offerte?

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Kop koffie?

Een kop koffie drinken en vrijblijvend jouw wensen bespreken?